sköna söndag

Vilken helg, vilken vecka... Vilken kväll igår.
Dagen idag skulle spenderas i liggläge, sedan på jobbet. Inget blev som planerat.
Dagen började som den slutade, snurrigt, för att sedan eskalera i ett evinnerligt skurande av en hel massa liter sotblandat vatten. Över hela köksgolvet.
Jobbet fick bli inställt, jag fick skura, barnen fick vara hos sin underbara farmor, och sedan skurade jag lite till. Mellan varven mockade jag chips och ostbollar, för att avsluta med kababtallrik till middag. Hela kostcirkeln, som kompletterades med en promenad hela vägen till kaninburarna. Nöjd och glad med min dag, om det inte vore för förlorad inkomst samtidigt som utgifterna eskalerade till oanade höjder. Very nice, fint så!!


ljuvligt

Med ett uselt humör, Prutt PMS i kroppen, jordens vedervärdigaste huvudvärk, och tung i magen av pannkaka, drog jag iväg på Pace... Och vet ni vad?! Det gick ypperligt jättebra, superskönt!!!
Träningen är underbar såna här gånger, och så himla mycket värd! Hade jag stannat hemma ikväll och sett på tv, så hade jag nog gått och lagt mej, efter att ha tryckt i mej en macka för mycket.
Nu brände jag en massa kalorier, gjorde av med en massa energi, och jag tror att jag vaknar och mår bättre med mej själv i morgon!!

Sov gott fina vänner!!!


pace

kväll klockan 20:30 finns jag på Pace... Kan inte DU komma och göra mej sällskap?!

autumn

Hösten är blande det bästa som finns!! Finns inte mycket som väcker mina sinnen till liv så mycket, som en härlig promenad i naturen, en solig, kylig höstdag.
Jag brukar gå efter en led som kallas Ljusnanleden, och går bla mellan Måga i ljusdal till Vallåsen i Färila.
Jag går bara de första fyra km, och sen en viker jag av leden och går en väg som tar mej tillbaka till utgångspunkten. Man följer Ljusnans strand, och det är balsam för själen!!

Åh i Söndags starade ju jag och Affe dagen med en joggingtur!! Ljuvligt, och underbart att jag orkade!! Jag har inte joggat en vettig runda, sedan jävulsförkylningen den 16/9... Men nu är jag tillbaka!!

Den här veckan då, minus gårdagen, måndag.. Ser väl ut kanske så här...

Tisdag, Pace 40 min cardio + 30 min styrka
Onsdag, MRL
Torsdag, tidig morgon powerwalk
Fredag, Body Attack
Lördag, Vila
Söndag, Jogga 5 km

Sen får vi se hur det går med det. Planera är svårt, det kan komma så mycket i vägen.

Nej, nu är det dags att göra ett ryck!!! Ha det bra!!


lördag

nog är jag lite besviken allt. träningsvärken lyser verkligen med sin frånvaro!!!
Träningsvärk är skönt, och ett kvitto på att man verkligen jobbat hårt känns det som ;) Men när den inte infinner sej då?? Näe, jäkla skit!!

Annars har min dag idag bara inneburit mys!! Badhuset med fina vän Nette, och hennes söta och goa Y... Sen hemma och njuta av det underbara höstväderet, myst med kaninungarna, och bara andats....Fixat lördagsgodis som nyss avnjutits med en film tillsammans med de finaste (och förmodligen de värsta) barnen... Konstigt det där, men så fort vi ska mysa med godis och film, så somnar jag, och när jag vaknar, så är godiset slut... Märkligt att de ser ut som metmaskar!!! Som de kan vräka i sej menar jag :)

I morgon blir det en joggingtur med finaste Affen vid min sida!!! Bara det behagar vara finväder, för regnar det får jag minsann springa själv :)

Ha en fin lördagskväll!!!


fredagsmys!!

Det finns en tjej, som är så himla bra. Hon heter Anna, och ikväll pressade hon mej, till att göra mitt allra yttersta igen. Hennes ord ekade i salen... " högre kickar!! Kom igen nu då, HÖGA knän sa jag!! EN gång till!!!!" Jag gjorde mitt bästa för att lyda, men det var apjobbigt, verkligen. Efteråt säckade benen ihop, och spyan satt långt upp i svalget.
Men så skönt!!! Helt ljuvligt!!
DEt gör ont i hela kroppen, och i morgon, och framförallt på söndag, kommer jag nog känna mej rätt trasig.

I morgon ska jag ge min kropp en välförtjänt vila!! Ta barnen till badhuset står på attgöralistan och det är vi värda!



föresten så har en av kaninerna ungar, nån som vill ha?? Suuuupersöta!!!

torsdag 20/10

Jäklarns vad träningen kändes seg ikväll!!
Längtade dit och allt, men kroppen var trött. I morgon får det bli en lång härlig promenad på dagen, sedan BodyAttack på kvällen!! Så ljuvlig inledning på helgen!

Funderar över nya mål, men jag behöver inget just nu. Jag är nöjd. Jag är i mål
Det kommer en dag, när jag kanske önskar något annat, men det får bli då. Nu tänker jag njuta av det här ett tag, för det är jag värd!!

goal!!!

Ja, vart ska jag börja....
Ska snart rusa iväg mot pace, ikväll igen... Lugn och skön tränabortträningsvärken träning med svåger blir det.
Men det jag skulle berätta var att jag skickade efter en jacka att ha till våren på HM, den och ett par jeans.. Jackan var det stl 40 på och byxorna 42.
Vet inte när jag hade det sist... MEN NU ÄR JAG DÄR IGEN!!!! Det satt som ett smäck :) Tack för den televerket liksom!!! Problemet var ju dels att jag skulle ha jackan till våren, nu är den perfekt, så till våren läre jag skaffa en ny :0. Andra problemet är ju att jag hade som mål att komma i stl 40... Nu är jag ju där med... Nya mål får det bli!!!

Tillbaka på banan!!

Kanske man skulle nominera sej själv till årets tråkigaste blogg?! inga inlägg, inga bilder... Men det kanske blir ändring på det nu!! Har hittat tillbaka till träningslusten nu! ÄNTLGEN  och med den kommer även lusten att i övrigt leva sunt och äta nyttigare!
Har pressat imej snusk i flera veckor.. Kakor godis mackor och mår BLÄ!!! Ont i magen, uppblåst och svälld. Tråkigt, men nu är jag på banan igen.

Körde ett ljuvligt pass Afro i måndags. Det absolut bästa som finns!! Inget fyller mej med härlig energi som just det!
Har föresten klickat hem ett par nya dansbyxor med!! Hoppas de är lika sköna som jag tror. Ett par oreanga Thailändska fiskebyxor.. Har två par haremsbyxor annars som jag brukar dansa i, men kläder kan man väl aldrig få för mycket av ;)

Sen fick jag med mej en svåger som sällskap på Pace i tisdags! Superkul, och tävlingsdjävulen i mej vaknade till liv på riktigt! Svettig och dränerad på energi kom jag hem på kvällen!
Och igår efter barnen lagt sej, for jag på MRL, Mage Rumpa Lår, och jag kan lova att låren fick sitt allt!! TOM träningsvärk idag, och det brukar jag sällan ha, så ljuvligt skönt :)

Som sagt, nu har träningslusten infunnit sej igen!!



Sån där träningsoutfit ska jag nog också köpa!! Eller hur :)

kväller

Middagen bestående av gårdagens rester skvalpar runt i magen. Mätt som ett lejon, och lusten att åka iväg på Pace åh träna finns inte riktigt för tillfället, määän det blir nog bra deåh!!!
Tog en snabb powerwalk i morse, och nu ikväll hade jag tänkt mej ett pass på gymmet med lite rodd, cross och sen styrka på det. Ska lägga barnen först, och sen...

Dansade afro igår, och det är bland det bästa jag vet!! Såååå himla roligt :)

nu

Näe, nu får det fan va bra!!! Jag är sjukt less på att vara sjuk, så är det. I morgon tar jag tag i det här igen, masar mej iväg på pace, och svettas ut de sista jävliga baciller som finns kvar i kroppen!!!

Så, i morgon lämnar jag mina minimojjisar på skola/dagis, drar på mej löparskorna och börjar med 6 km lufsande i skogen med Affe. Skulle tro att det blir promenad för hela slanten. Sen en timmes styrka på pace innan jobbet. Så får det bli!!


fuck!!

Sinnessjukt!!! Jag har inte repat mej från den förra förkylningen, så kom nästa!!!! Min kropp strejkar, och jag med tror jag! Blir galen av att inte träna.¨
Nu om dagarna så går jag, går och går och går. Låter mina gymmix- och pace kort ligga orörda i plånboken, känner mej lite mer frustrerad, och biter ihop. Allt blir bättre!!


på G

Nej, jag har varken dött eler slutat att träna. Jag har bara heft ett lååångt frustrerande uppehåll pga förkylning!!  I två veckor har jag varit trött och slö, hosta och snorat.
promenader har det blivit en hel del ändå, för Affes skull, och en gång joggade jag 3 km, men annars har jag vilat, tagit det lungt, moffat i mej kakor och till på köpet gått upp två kilo. Önskar jag kunde vara om alla andra jag känner, tappa matlusten under sjukdom, men jag blir tvärtom! Trots att jag inte känner den minsta smak, trycker jag i mej precis ALLT jag kommer över!
Under dessa omständigheter önskar jag verkligen att min operation hade funkat lite bättre, men nu är det ju som det är, och två kilo är ju inte hela världen ;)
Men hur som helst, så känner jag att jag sedan i går är på banan igen!! Joggade både i går kväll, och nu på morgonen, pannlampan är min räddning :) och i morgon blir det en rask promenad innan jobbet. På måndag är jag igång som vanligt igen!! Löfte till mej själv!!

RSS 2.0